Läs mer om oss

Pizzeria i Växjö: Pizzeria Planeten har utkörning av utsökta pizzor

Pizzeria Planeten Växjö har varit en pelare inom Växjös kulinariska kultur sedan 2008 och har alltid haft god kvalité och service som krav på oss själva. Noggrannhet är något vi värderar högt och gör det enklare för oss att stå för den lovade kvalitén. Pizzorna vi bakar är alltid gjorda på vår hemmabakade deg med färska råvaror, för att våra kunder ska lämna med glada magar varje gång. Vi har under en lång tid förfinat vår meny för att idag kunna erbjuda något för alla i Växjö. Kebab pizzor, italienska pizzor, glutenfriapizzor, sallad, kebab, gyros, falafel, hamburgare, rullar och ytterligare 4 Klasser av pizzor!

Vi är mycket mån om kvalitén på vår restaurang och på dom anställda som jobbar här. Vår personal består därför av kompetenta människor som erhåller både certifikat och examensbevis, för att förtydligöra deras erfarenhet inom restaurangbranschen. Våra kockar har över 20 års erfarenhet bakom pizzaugnen och ansvara för noggrannheten som gör att den pizzan du älskar smakar lika gott varje gång. Som verksamhet har vi över 10 års erfarenhet av god service och kvalité som reflekteras på våra återkommande kunder.

För att beställa hos oss kan du använda vår egen online shop på hemsidan eller ringa direkt via telefon. Pizzeria Planeten Växjö erbjuder hemkörning av pizza i söder, öster, linneparken, hov, teleborgsvägen, Högstorpvägen, kampastigen, Araby och mycket mer. Dessutom bjuder vi på hemkörning när du handlar för över 150kr hos oss.

Glada kunder med glada magar är vår motivation till att göra så bra pizzor som vi bara kan. Pizzeria Planeten tar därför inga genvägar för att du ska bli lika nöjd varje gång du besöker oss. Välkommen till Växjös bästa pizzeria!

Pizzeria Planeten Växjö har öppet måndag till fredag mellan 11:00 – 21:00 och du hittar oss på Alegatan 28 i Växjö. Vi tar emot Visa och Mastercard.

Vad säger våra kunder?

Pizzeria Planeten är en mysig pizzeria med bravo snabb service och god mat. Har blir vi alltid väl om handertagna!
Elin
Goda pizza och trevlig personal!
Anders Hallin